Werkwijze

Kennismaken

Wil je graag samenwerken met mij? Dan plan ik graag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in. Dit kan via Skype, FaceTime, telefonisch of als je in Twente woont bij jou op kantoor of bij mij aan de keukentafel. Zo kan ik bepalen wat jouw behoefte is en waarmee ik je kan ondersteunen.

Offerte

Nadat we elkaar gesproken hebben en duidelijk is met welke werkzaamheden ik je kan ondersteunen, bekijken we hoeveel uren per week of maand er nodig zijn en welke strippenkaart je wil inzetten. Daarna zet ik onze afspraken in een offerte. Zodra deze is ondertekend kan onze samenwerking starten. Is het geen match? Dan breng ik je graag in contact met een andere VA in mijn netwerk.

Samenwerken

Virtueel werken betekent op afstand online werken. Als VA werk ik in de cloud met software zoals: MS Office, Google, WhatsApp, Skype, Keeping, Canva, Moneybird, WeFact, WordPress, AFAS, Salesforce en natuurlijk de programma’s waar jij mee werkt. Tijdens onze samenwerking houd ik je op de hoogte van de werkzaamheden via de app of mail.

Vertrouwelijke gegevens

Met jouw persoons- en bedrijfsgegevens zal ik altijd zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan. Klik op vertrouwelijke gegevens voor de privacyverklaring.

Evaluatie

Aan het eind van onze samenwerking bespreek ik graag met je hoe je onze samenwerking vond en of je tevreden bent met het resultaat.

Start 2day

Kun je je vinden in mijn werkwijze? Laten we dan starten als een team!

Kosten

Ik werk met 2 strippenkaarten:

  • Strippenkaart S: 5 uur ondersteuning voor € 250,-
  • Strippenkaart M: 10 uur ondersteuning voor € 450,-

De hierboven genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.
De strippenkaarten zijn respectievelijk een halfjaar en één jaar geldig.

Tijd

Beschikbaar vanaf 1 uur p/w

Oplossingsgericht

Een VA denkt met je mee

Cadeau

Geef jezelf een VA cadeau 🙂

Serivcegericht

Flexibel inzetbaar