Over mij

Marianne van de Steeg

Virtual Assistant

In het mooie Twente ben ik geboren en opgegroeid. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Enschede. De laatste 20 jaar heb ik in verschillende ondersteunende functies gewerkt: als afdelingssecretaresse, secretaresse beleid en kwaliteit, managementassistent en administratief medewerker. Met mijn kennis en ervaring ondersteun ik jou graag, zodat jij je kunt richten op jouw kerntaken.

In juli 2017 zag ik op Facebook een berichtje van de VA school voorbij komen: ‘Van secretaresse naar Virtual Assistant’. Ik dacht: “dit is het, dit ga ik doen!”. En vanaf toen ben ik kleine stappen gaan zetten en heb ik me ingeschreven bij de KvK onder de naam VA2day.
Om mijzelf verder te ontwikkelen heb ik de opleiding ‘Start een succesvolle business als virtual assistant’ bij de VA school gevolgd en daarna bij Weblish de opleiding tot webassistent afgerond.

Ja, ik wil! Graag afspraken voor je plannen, je mail beantwoorden, je website up-to-date houden en de rest van je to-do-lijstje afwerken. Oftewel jou helpen jouw bedrijf te laten groeien, daar word ik echt blij van. Ik geloof dat je meer bereikt als je samenwerkt.
Jij ook? Laten we dan een team vormen.

Virtuele groet,
Marianne

Een VA denkt graag met je mee!

Menu