Over mij

Marianne van de Steeg

Moneybird Adviseur | Virtual Assistant

In het mooie Twente ben ik geboren en opgegroeid. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Overdinkel. De laatste 25 jaar heb ik in verschillende ondersteunende functies gewerkt: als afdelingssecretaresse, secretaresse beleid en kwaliteit, managementassistent en administratief medewerker. Met mijn kennis en ervaring ondersteun ik jou graag, zodat jij je kunt richten op jouw kerntaken.

In juli 2017 zag ik op Facebook een berichtje van de VA school voorbij komen: ‘Van secretaresse naar Virtual Assistant’. Ik dacht: “dit is het, dit ga ik doen!”. En vanaf toen ben ik kleine stappen gaan zetten en heb ik me ingeschreven bij de KvK onder de naam VA2day.
Om mijzelf verder te ontwikkelen heb ik de opleiding ‘Start een succesvolle business als virtual assistant’ bij de VA school gevolgd en daarna bij Weblish de opleiding tot webassistent afgerond.

Om mij meer te specialiseren ben ik in april (2022) begonnen met het jaarprogramma ‘Boost je Moneybird Business’ voor VA’s en wordt gegeven door Peggy Peerboom van FlowBizz en dit jaar ben ik verder gegaan met het jaarprogramma ‘Boost je Moneybird Business Next Level’
Wat een superleuke opleidingen; ik heb hier nu al zoveel kennis opgedaan door o.a:

  • De Coachcalls met Peggy
  • Een stagedag
  • De Zomer winactie (waarmee ik vier ondernemers drie uur gratis heb geholpen en drie ervan nog steeds ondersteun)
  • De Mastermind meetings met Peggy en de andere deelnemers
  • De Facebookgroep, waar we al onze vragen in kunnen stellen.
  • De Mastermindsessies met een boekhouder

Op 5 juli 2022 kreeg ik te horen dat ik de training van Moneybird succesvol heb afgerond en nu ben ik ook erkend Moneybird adviseur 🤩

Ja, ik wil! Graag Moneybird voor je inrichten, de boekhouding checken, bijhouden en automatiseren. Zo heb jij er bijna geen werk aan, maar wel een goed overzicht van je inkomsten en uitgaven. Wil jij je boekhouding graag uitbesteden? Laten we dan gaan samenwerken!

Virtuele groet,
Marianne

Een VA denkt graag met je mee!